Eğitim - Bozüyük İlkokulu'nda eTwinning

Okulumuz  "eTwinning" platformu üzerinde Seydikemer Girmeler İlkokulu Öğretmeni Hediye Sezin Şen ve Milas Özel İstanbul Modern İlimler İlkokulu Öğretmeni Melis Tuğçe Tuna'nın kuruculuğunu yaptığı "My Sustainable Wonderland (Sürdürülebilir Harikalar Diyarım)" projesine ortak olmuştur.

Haber Tarihi: 25.03.2022

26.03.2022 669

Proje koordinatörümüz 4/A sınıfı Öğretmenimiz İlknur Gölcük ve 3/A sınıf Öğretmeni Kader EKİZ Şahin tarafından yürütülmekte olup iki sınıfımızdaki öğrencilerimizle sınıf içinde etkinliklere başlamıştır.

Bu proje ile öğrencilerimizde SKH'yi (Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri) tanımlayabilmelerini, iklim değişikliğinin ne anlama geldiğini (etkileri ve sonuçlarıyla) anlayıp anlatabilmelerini, sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmalarını ve hem sürdürülebilirlik hem de iklim değişikliği hedeflerine ulaşmak için harekete geçmelerini amaçlıyoruz.

İki öğretmenimiz tarafından yürütülmekte olan projemizde sekiz farklı ülkeden öğretmen ve öğrencileri ile ortak çalışmalar yapılması planlanmaktadır. Öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Proje Görselleri:

26-03-202226-03-202226-03-202226-03-202226-03-2022