Proje - Bozüyük İlkokulu'nda eTwinning

eTwinning - My Soil; My Green (Benim Toprağım, Benim Yeşilim) projesi okulumuzda 4 - A Sınıf Öğretmeni İlknur GÖLCÜK tarafından yürütülmektedir.

09.11.2021 2313

Okulumuz '' eTwinning'' platformu üzerinde Seydikemer Girmeler İlkokulu öğretmeni Hediye Sezin AYKUT ve Ula Atatürk İlkokulu öğretmeni Berna DURMAZ'ın kuruculuğunu yaptığı "My Soil; My Green" (Benim Toprağım, Benim Yeşilim) projesine ortak olmuştur.

Proje 4/A Sınıf Öğretmeni İlknur GÖLCÜK koordinatörlüğünde yürütülmekte olup, öğrencilerimizle beraber etkinliklere başlanmıştır.

Bu proje ile öğrencilerimizde doğada vakit geçirerek, gözlem yaparak ve oyun, müzik, kodlama, hikaye, şiir, masal, yaratıcı yazma gibi etkinliklerle öğrencilerimize doğayı sevdirmeyi ve doğanın bir parçası olmalarını amaçlıyoruz.

Projemizde Portekiz ve Romanya'dan ortaklarla çalışıyoruz. Öğretmenimizi okul idaresi ve okul aile birliği olarak tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

09-11-2021

Tanıtım Videosu: