Etkinlik - Bir Ağaç Hakkında Herşey

eTwinning - My Soil; My Green (Benim Toprağım, Benim Yeşilim) projesi kapsamında "Bir Ağaç Hakkında Herşey - Everything About A Tree" konulu proje etkinliği çalışmamızı 4 - A sınıfı öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

17.11.2021 591

eTwinning - My Soil; My Green (Benim Toprağım, Benim Yeşilim) projesi kapsamında ve 4 - A Sınıf Öğretmeni İlknur GÖLCÜK rehberliğinde, 4 - A sınıfı öğrencilerimizle etkinlik düzenlendik. "Bir Ağaç Hakkında Herşey" temasıyla mahallemizin 850 yaşındaki en yaşlı ağacını ziyarete gittik. Onun hayat hikayesini öğrendik. Kara kalem yaprak çalışması yaptık. İngilizce hikaye dinledik. Proje ortağımız Sezin hocamıza hikayeyi bizimle paylaştığı için ve İngilizce Dersi Öğretmenimiz Alaaddin beye hikayeyi bize okuduğu için okul idaresi ve okul aile birliği olarak teşekkür ederiz.

Etkinlik Videoları: