Etkinlik -

Etkinlik - "Ekosistemde Neler Var?"

eTwinning - My Soil; My Green (Benim Toprağım, Benim Yeşilim) projesi "What's in the Ecosystem? - Ekosistemde neler var?" etkinliği kapsamında 4 - A sınıfı öğrencilerimizle çalışmalar gerçekleştirdik.

27.11.2021 180

eTwinning - My Soil; My Green (Benim Toprağım, Benim Yeşilim) projesi okulumuzda 4 - A Sınıf Öğretmeni İlknur GÖLCÜK tarafından yürütülmektedir. Proje kapsamında "What's in the Ecosystem? - Ekosistemde neler var?" etkinliği çalışması olarak okulumuzun duvarlarını ve bahçesini, ekosistemde olanları inceledik. Sonra sınıfta bir STEAM çalışması olarak deniz altındaki canlılar maketi yaptık.

27-11-2021

Proje çalışmalarını gerçekleştiren öğretmenimizi ve değerli öğrencilerimizi okul idaresi ve okul aile birliği olarak tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Etkinlik Videoları: