Bozüyük İlkokulu

Vizyon: Bozüyük İlkokulunu, kendini ifade edebilen, okumaya ve araştırmaya istekli,sosyal, ahlaklı ve dürüst bireyler yetiştiren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: İlkokul çağındaki bir çocuğu temel bilgi ve becerilerini kazanmış okuduğunu anlayan anladığını yorumlayabilen Atatürk İlkelerine bağlı ahlaklı ve erdemli bireyler yetiştiren bir okuldur.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati: 15:05
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİ

WEB - https://bozuyukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bozüyük Beldesi Ahmet Yüksel Pınarbaşı cad. No35/A Yatağan/MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle örülü beldemize her gün yerli ve yabancı birçok turist gelmektedir. Eski bir yerleşim yeri olan Bozüyük´te gezilecek yerlerin başında Pınarbaşı , Köy Meydanı ve Baba ocağı, Güzelköylü gibi dizi çekimlerinin yapıldığı mekanlar gelmektedir.

Adres - Bozüyük Beldesi Ahmet Yüksel Pınarbaşı cad. No35/A Yatağan/MUĞLA

Ulaşım Beldemizden Muğla´ya her gün belediyeye ait bir servis aracı iki sefer yapmaktadır. Yatağan´a ise saat başı belediye araçları kalkmaktadır. Ayrıca Muğla-Aydın karayoluna 3 km. uzaklıkta olan beldemizde ulaşım sorunu yaşanmamaktdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muğla İl Merkezine Uzaklık: 26 Km. Yatağan İlçe Merkezine Uzaklık: 8 Km.